Om oss

Stoa Idrettsmedisin & Opptrening ble etablert våren 2015 og holder til på Stoa i Arendal.  Vi er en tverrfaglig klinikk med fysioterapeut, kiropraktor og massører som tilbyr konsultasjon og behandling av idrettsutøvere og andre aktive, samt diagnostisering og opptrening av ulike pasientgrupper.

Vi har i mange år arbeidet med flere av landsdelens beste idrettsutøvere, og har opparbeidet oss solid kunnskap og erfaring fra dette arbeidet. I dag er vi fast tilknyttet fotballklubben Jerv som medisinsk ansvarlig, samt friidrettsklubben Sørild. Vi hjelper også fast enkeltpersoner innenfor andre idrettsmiljøer, som blant annet Crossfit, håndball og kickboxing.

Vår erfaring og våre metoder har stor overføringsverdi til andre pasientgrupper. Vi har gode resultater med riktig opptrening av pasienter med nakke-, rygg- og skulderskader. Gjennom vårt opptreningsprogram vil pasientene delta i mindre grupper med tett oppfølgning av fysioterapeuter og kiropraktor.

Ved hjelp av ultralyd kan vi diagnostisere et bredt spekter av skader og lidelser, både blant idrettsutøvere, aktive og andre.

Vi samarbeider tett med Stoa Fysikalske Senter og Stoa Massasje.

Våre behandlere

Mats Gran, fysioterapeut

Ron Astrup, fysioterapeut

Guro Tveit Høst, kiropraktor

Vi er tilknyttet følgende lag: